Kirppis lastenjuhlateemalla

Kevät on usein kodin siivouksen aikaa. Lasten tavaroita käydään innolla läpi ja pieneksi jääneitä vaatteita ja leluja, joilla ei enää leikitä, pitäisi saada kierrätettyä. Ihmisillä on erilaisia tapoja päästä tavaroista eroon, ja niitä jokainen voi kokeilla. Kirppiksen pitäminen omalla pihalla on yksi mukavimmista tavoista, joilla lasten turhiksi jääneistä tavaroista on helppo päästä eroon.

Yhdessä eroon turhasta

Lasten vaatteiden, lelujen ja muiden tavaroiden myyminen pihakirppiksellä on helppoa ja mukavaa. Sen voi järjestää yksin omalla pihallaan tai sopia yhteinen aika ja paikka naapureiden kanssa kirppiksen järjestämiseen. Kirppis on mukava tapa päästä eroon kaikesta kertyneestä turhasta tavarasta ja edistää samalla yhteisöllisyyttä. Se on mukava keino olla tekemisissä naapureiden ja muiden lähipiirin asukkaiden sekä ohikulkijoiden kanssa.

Yhdessä järjestämällä myös tavaroiden vaihtaminen keskenään naapuruston asukkaiden kanssa on helppoa ja mukavaa. Lasten ylijäämätavarat vaihtavat helposti omistajaansa ja kenenkään ei tarvitse lähteä kauppaan tai maksaa alkuperäistä hintaa vielä käyttökelpoisista tavaroista. Yhdessä järjestämällä saa myös kerättyä suuremman määrän tavaraa myytäväksi, mikä houkuttelee vastaavasti myös ostajia.

Lapsille suunnattu kirppis

Lastenvaatteita ja -tavaroita on kaikkein helpoin myydä lapsille sopivalla teemalla. Kun tavarat ja vaatteet on aseteltu, niin että niitä pääsee hyvin ihailemaan ja hypistelemään, ne ovat entistä houkuttelevampia ja kutsuvampia. Lapsia vetää puoleensa aina värikkyys ja vetoava teema. Lastenkutsut ovat iloinen tapahtuma, joihin lapset haluavat päästä osallistumaan.

Myös kirppiksen voi teemoittaa lastenkutsujen ympärille. Pienellä rahalla kirppistä voi elävöittää ja saada entistä houkuttelevammaksi. Esimerkiksi ilmapalloja ja muuta lapsiin vetoavaa juhlatavaraa saa tilattua partyking.fi sivustolta ja elävöittää näillä pihaansa. Ilmapallot vetoavat lapsiin samoin kuin värikkäät serpentiinit ja muut lastenjuhlien tarvikkeet. Myös vanhemmat ovat mielissään, kun lapset viihtyvät. Koko perhe saa kivaa tekemistä vapaapäiväänsä ja samalla voi tehdä löytöjä ja tarpeellisia hankintoja.

Lapsille puuhaa ja tarjoilua

Lapsille kannattaa tarjota kirppiksen yhteyteen myös monenlaista puuhaa. Kun lapset viihtyvät, myös vanhemmat viihtyvät pidempään ja todennäköisemmin tekevät myös hankintoja. Lapsille voi järjestää perinteisiä ja helppoja lastenleikkejä pihalle, kuten renkaanheittoa tai vaikka ongintapisteen. Jos paikalla on ylimääräistä tilaa lapset monesti keksivät itse puuhaa, kuten hippaleikkejä tai piilosta. Samalla naapuruston lapset tutustuvat toisiinsa tai tapaavat uusia lapsia, joiden kanssa on kiva leikkiä yhdessä.

Myös tarjoilut kannattaa ottaa huomioon. Etenkin lämpiminä päivinä juomaa kannattaa pitää tarjolla. Nykyään myös pienmuotoista ja vähäriskistä kahvilatoimintaa saa järjestää omalla pihallaan. Makkaranpaisto on aina sekä lapsia että etenkin isiä viihdyttävää puuhaa. Kahvia ja itse leivottuja leivonnaisia voi myös myydä niitä haluaville.

Vähemmän on enemmän

Tavaran hankkimisesta on tullut entistä epäsuositumpaa. Itseisarvona pidetään sitä, että tavarat käytetään loppuun tai niistä luovutaan ja annetaan ne toisten käytettäväksi. Ylimääräisen tavaran vähentäminen lisää muihin asioihin sitoutumista ja aikaa käytettäväksi läheisten kanssa.

Kirppiksen järjestämisessäkin kannattaa muistaa tietyt säännöt, sillä tavaroita ei voi myydä ihan missä tahansa. Puistoissa ja muilla julkisilla paikoilla tavaroiden myymiseen tarvitaan usein erillinen lupa, kun taas omalla pihallaan voi itse myydä omia vanhoja tavaroitaan vapaasti.

Leave a Comment

mts_howto