Nettikirppikset ovat moderni versio pihakirppiksestä

Muistatko vielä nuoruudesta ja lapsuudesta tutut pihakirppikset, kun kaikki talouden ylimääräiset esineet haalittiin yhdelle pöydälle talon edustalle naapureiden ja ohikulkijoiden ostettavaksi? Kodit keräävät aina ylimääräistä tavaraa, ja varsinkin modernissa kulutusyhteiskunnassa tästä on tullut todellinen riesa. Siksi kirppikset ovat tänä päivänä ehkä tärkeämpiä kuin koskaan. Niiden olomuoto on kuitenkin hieman muuttunut – enää kodin ylimääräisiä tavaroita ei kauppailla etupihalla, vaan käytetyn tavaran myynti on siirtynyt lähes kokonaan verkkoon.

Myy käytettyä tavaraa netissä ja tienaa omaisuus

Käytetyn tavaran myyminen netissä on yllättävän rahakas bisnes. Monet suuremmassa mittakaavassa itselleen tarpeetonta myyneet ovat onnistuneet tienaamaan kirppistelyllään jopa tuhansia euroja. Voi siis olla, että sen sijaan että hakisit lainaa 30000 euroa, voit tienata tämän verran myös myymällä kotisi ylimääräisiä esineitä! Kotiin kerääntyy vuosien saatossa kuin varkain runsaasti tavaraa, jonka olemassaoloa et välttämättä edes muista. Kodin kaappeja kaivamalla voit löytää aarteita, jotka myymällä voit tienata omaisuuden – kokeile vaikka jo tänään!

Juuri nettikirppikset ovat se puuttuva linkki, joka on tehnyt kirppiksistä taskurahan ansaitsemisen sijaan parhaillaan jopa todella rahakasta bisnestä. Internet tarjoaa loputtomasti mahdollisuuksia – myös kirpputorien suhteen. Siinä missä aikaisemmin kohdeyleisönäsi ovat olleet vain pihasi ohi kävelevät naapurustossa asuvat ihmiset, voit nykyään myydä tarpeettomia esineitä ja tavaraa minne päin Suomea tai jopa maailmaa tahansa. Koska kohdeyleisö on monin kerroin suurempi, ovat myös mahdollisuudet myynnille huomattavasti suuremmat. Joskus sopiva ostaja saattaa löytyä kaukaakin ja sinun myymäsi tuote saattaa olla sellainen, josta hän on haaveillut jo pitkään!

Internet tarjoaa käytetyn tavaran myyjille useampiakin erilaisia alustoja. Löydät suomenkin kielellä useampia nettikirpputoreja, jotka on tarkoitettu juurikin ylimääräisen ja tarpeettoman tavaran myymiseen. Tällaiset palstat ovat monen nettimyyjän suosiossa. Toinen suosittu tapa myydä käytettyä sosiaalisen median kirpputoriryhmät, joissa myyminen on usein sidottu tietyn teeman tai tietyn alueen ympärille. Löydät siis useampia tapoja tienata rahaa helposti netissä – ei muuta kuin vauhdilla ratsaamaan kodin kaappeja ja tienaamaan rahaa noilla unohdetuilla ja mahtavilla aarteilla!

Leave a Comment

mts_howto