Suosi kierrätystä pihakirppiksillä mutta osta putkikalusteet uusina Rörfokukselta

Kierrätystä kannattaa suosia mahdollisimman paljon ja pihakirppikset ovat tähän oivallinen väylä! Ihan kaikkea ei kuitenkaan kannata ostaa pihakirppikseltä. Olemmekin koonneet tähän artikkeliin pihakirppisten aarteet ja hudit.

Pihakirppisten aarteet

Pihakirppikset ovat erityisesti lastenvaatteiden ja -tarvikkeiden aarreaittoja! Lapset käyttävät vaatteita, leluja ja tarvikkeita yleensä melko lyhyen aikaa ja uusia tuotteita saa olla ostamassa jatkuvalla syötöllä lasten kasvaessa ja kehittyessä ja mielenkiinnon kohteiden muuttuessa. Tästä syystä erityisesti lastenvaatteet ja lelut kannattaa ehdottomasti kierrättää mahdollisuuksien mukaan. Sama koskee osaa lastentarvikkeista. Myös omaan vaatekaappiin voi tehdä pihakirppiksiltä löytöjä, etenkin jos myyjä pystyy tarjoamaan myymilleen vaatteille sovitusmahdollisuutta!

Myös esimerkiksi kirjoja kannattaa etsiä pihakirppiksiltä, sillä monet kirjat tulee luettua vain kerran, jolloin uutena ostettaessa yhdelle lukukerralle jää melko kova hintalappu. Toki aikuisten kirjojen kohdalla kannattaa ehdottomasti suosia kirjastoa, mutta jos välttämättä haluat hankkia osan kirjoista omaksi, kannattaa kirjaostoksilla suosia mahdollisuuksien mukaan käytettyjä kirjoja. Monissa perheissä halutaan hankkia lapsille tietyt kirjat omiksi, sillä lasten suosikkitarinoita tulee luettua kerta toisensa jälkeen. Lasten kirjojen kohdalla kannattaakin suosia mahdollisuuksien mukaan käytettyjä kirjoja, joita löytyy yleensä hyvin pihakirppiksiltä. Oletko sinä tehnyt hyviä löytöjä pihakirppiksiltä ja mikä on sinun pihakirppikseltä löytämäsi aarre, josta et aio luopua tai joka ilahdutti sinua erityisen paljon?

Pihakirppisten hudit

Emme suosittele ostamaan kodin putkikalusteita käytettyinä pihakirppikseltä. Putkien vuotaminen on sen kokoluokan katastrofi, ettei tässä kohtaa kannata säästää, vaan kotiin kannattaa hankkia vain parasta. Löydät laadukkaat putkikalusteet Rörfokus -verkkokaupasta. Samalla sijoitat itseesi ja kotiisi, sillä putkiremontti on paitsi kallis, niin myös hermoja kuluttava prosessi. Rörfokus toimittaa tarvitsemasi putkistotuotteet sinulle nopeasti ja saat juuri sitä mitä pitääkin, etkä joudu koluamaan pihakirppiksiä oikeanlaisten tarvikkeiden löytymisen toivossa.

Putkikalusteiden lisäksi on selvää, että erilaiset intiimituotteet kannattaa ostaa uusina. Sama koskee monia kosmetiikkatuotteita, joihin voi käytettynä ostettaessa liittyä terveydellisiä riskejä. Lastentarvikkeiden osalta auton turvaistuinta ei suositella ostamaan käytettynä, ellei ostaja voi olla aivan varma, ettei istuin ole ollut kolarissa, että sitä on säilytetty oikein ja että sillä on vielä käyttöikää jäljellä. Pihakirppiksellä on harvoin mahdollista varmistua tästä, ellet tunne myyjää läheisesti. Jos ostat pihakirppikseltä käytetyt lastenvaunut, on tärkeää varmistaa, etteivät ne ole homeessa. Homeiset lastenvaunut tai homeinen pinnasängyn patja ovat lapselle terveysriski. Mikä on ollut sinun pihakirppisurasi huonoin ostos, suoranainen hutien huti ja miten aiot jatkossa varmistaa, ettet enää koskaan sorru vastaaviin huteihin?

Leave a Comment

mts_howto