Panosta laadukkaisiin treenihousuihin

Juuri omaan makuun sopivat treenitrikoot eivät varmasti päädy kirpputorille kovinkaan pian oston jälkeen, sillä laadukkaat treenitrikoot istuvat täydellisesti, tuntuvat mukavilta ja kestävät käytössä pitkään!

Panosta määrän sijaan laatuun

Monet meistä ovat saattaneet huomata, miten nopeasti jotkut vaatteet päätyvät kirpputorille ja yleensä sen vuoksi, ettemme enää käytä kyseistä vaatetta. Hutiostoksia sattuu tietysti kaikille, mutta joskus niitä tapahtuu liian usein joko sen vuoksi, että ostamme vaatteen, jota emme oikeasti tarvitse tai sitten kyseinen tuote on ollut tarjouksessa, jonka vuoksi olemme tehneet päätöksen siitä, että vaate kannattaa ostaa. Valitettavasti vaateteollisuus on samaan aikaan täynnä tusinatuotteita, jotka on valmistettu huonoista, epämukavista tai epäkäytännöllisistä materiaaleista, joiden vuoksi vaate voi kulua nopeasti käytössä.

Vaikka oman kirpparipöydän pitäminen ja pienen taskurahan tienaaminen onkin hauska harrastus, toisinaan myös vaatevalinnoissa kannattaa panostaa määrän sijasta ennen kaikkea laatuun, koska kestävät vaatteet ovat sekä ekologisempia että yleensä näyttävät myös paremmilta päältä, koska niiden materiaalit ovat laadukkaampia.

Esimerkiksi treenitrikoot ovat monille vaate, johon ollaan valmiita panostamaan jonkin verran rahaa, sillä kunnolliset treenitrikoot tekevät myös treenaamisesta mukavampaa. Laadukkaat treenitrikoot voivat myös tehdä treenistä tehokkaampaa, sillä kestävistä materiaaleista valmistetut trikoot pysyvät napakasti jalassa eivätkä valu esimerkiksi kyykkyjä tehtäessä. Lisäksi tyylikkäät treenivaatteet voivat auttaa pitämään motivaatiota paremmin koholla, sillä lenkkipolulle, salille tai joogatunnille on huomattavasti helpompi lähteä, kun tietää näyttävänsä sporttiselta ja tyylikkäältä.

Pohjoismaalaista laatua

Jos vielä mietit, mistä voisit löytää helposti ja turvallisesti tyylikkäät ja laadukkaat treenitrikoot, pohjoismaisella Aim’n-verkkokaupalla on tarjolla laaja valikoima erilaisia treenitrikoita niin urheiluun kuin rentouttavaan oleskeluun kotona. Jotta treenitrikoiden valinta ei olisi liian vaikeaa, löydät Aim’n-verkkokaupan sivuilta kätevän trikoo-oppaan juuri oikeanlaisten treenihousujen valintaan. Valikoimaa on myös helppo lajitella esimerkiksi värin, koon, hinnan ja pituuden mukaan. Näin löydät hetkessä juuri sellaiset treenitrikoot, joita olet aina etsinyt!

Verkkokaupassa shoppailu on esimerkiksi korona-aikana toivottua ja jopa suositeltavaa, sillä näin vältät mahdolliset ihmistungokset. Verkkokauppojen valikoima on lisäksi perinteisiä kivijalkakauppoja huomattavasti laajempi, sillä tuotteet sijaitsevat yleensä kyseisen yrityksen pääasiallisella varastolla, josta tilaukset sitten toimitetaan ympäri maailmaa. Tästä syystä tulet todennäköisesti löytämään Aim’n-verkkokaupasta huomattavasti laajemman valikoiman kuin vaikkapa supermarkettien urheiluosastolta.

Voit tilata Aim’n-verkkokaupasta turvallisesti laadukkaat treenitrikoot ja maksaa tuotteet heti tilauksen yhteydessä tai vastaavasti laskulla tai osamaksulla. Kun tilaat laskulla, vastaanotat aina tuotteet ennen tilauksen maksamista. Tämä on erityisen kätevää esimerkiksi silloin, kun tilaat useita eri treenitrikoita samassa tilauksessa ja haluat sovittaa tilaamiasi tuotteita ennen ostopäätöksen tekemistä.

Laadukkaat treenitrikoot: Kiinnitä huomiota näihin seikkoihin

Jotta välttäisit hutiostokset ja treenitrikoiden joutumisen suoraan kirpputorille, treenitrikoiden ostossa kannattaa kiinnittää huomiota ainakin seuraaviin seikkoihin:

1. Kunnon treenitrikoot istuvat hyvin jalassa omasta ruumiinrakenteesta riippumatta – housuissa ei siis saisi olla saumoja, jotka puristavat tai kutittavat.

2. Housut saavat olla napakat – tämä tarkoittaa sitä, että treenihousujen tulee olla riittävän tiukat ja tukevat, jotta ne pysyvät jalassa, oli kyseessä sitten lenkkipolulla hölkkääminen, bodypump-tunnilla hikoileminen tai kotona venyttely. Tämän tyyppiset treenitrikoot ovat yleensä vyötäröstä hieman korkeammat, jolloin housut sekä istuvat kunnolla että pysyvät takuuvarmasti paikoillaan.

3. Vaikka kangas olisikin napakka, housut eivät saa kiristää vyötäröltä – jos housut kiristävät erityisesti vyötäröltä liikaa, treenaaminen voi olla todella tukalaa esimerkiksi istuma-asennossa tehtävissä liikkeissä.

4. Muut yksityiskohdat – pienet yksityiskohdat ovat elämän suola ja tästä syystä monet suosivat esimerkiksi vetoketjullisella taskulla varustettuja treenitrikoita, sillä näin saat kätevästi lenkille mukaan niin puhelimen kuin kotiavaimet!

Leave a Comment

mts_howto