Unelmana oma Bed & Breakfast?

Bed & Breakfast (eli B & B) tarjoaa nimensä mukaisesti majoituksen ja aamupalan. B & B paikkoja kutsutaan myös aamiaismajoituksiksi. Usein B & B paikat sopivat budjettimatkaajille, mutta luksustason B & B paikkoja on myös tasokkaampaa majoitusta kaipaaville. Oman B & B paikan perustaminen on varsin helppoa, koska majoitusta tarjotaan yleensä omassa kodissa tai oman kodin yhteydessä. Jos unelmana on oma Bed and Breakfast paikka, kannattaa paperitöiden lisäksi pohtia markkinointia, aamupalatarjontaa ja tietenkin itse majoitusta. Euroopassa B & B on todella suosittua, joten ulkomaalaisille matkaajille B & B palvelun tarjoaminen on erinomainen tapa tutustuttaa ulkomaalaiset Suomeen. B & B toimintaa voi pyörittää joko päätoimisena tulonlähteenä tai sivutoimisesti lisätuloja hankkien.

Tarjoa maatilasi yhteydessä B & B majoitusta!

Maatilamatkailu on hauska tapa lomailla ja viettää vapaa-aikaa luonnon helmassa. Omistatko maatilan? Mikset pystyttäisi maatilasi yhteyB & B ottaa vastaan majoittujatteen Bed & Breakfast paikkaa? Moni arvostaa lomailussa nykyisin luonnonläheisyyttä. Ulkomaalaisille turisteille Suomen luonto on eksoottista ja erilaista. Luonnossa onkin potentiaalia vaikka mihin. Voit yhdistää maatilamatkailuun erilaisia aktiviteetteja, kuten ratsastusta, veneilyä tai vaikka illanviettoa kodassa. Voit tarjota myös erilaisia ulkoilumahdollisuuksia, kuten vaellusta ja lenkkeilyä läheisessä metsässä. Jos maatilasi sijaitsee lähellä järveä, tekee se Bed & Breakfast majoituspalvelustasi houkuttelevamman. Rakenna järven rantaan vielä rantasauna, niin majoitusvirta on taattu! Omaa Bed & Breakfast paikkaa voi ja kannattaa tehdä houkuttelevammaksi tarjoamalla majoittujille hieman ekstraa. Se mitä ekstraa tarjoat, riippuu paljon siitä, missä majoituspaikkasi sijaitsee.

Mistä majoittujia B & B paikkaan?

Hyvin usein Bed & Breakfast paikoissa majoittuminen on sesonkiluonteista. Sen vuoksi haasteena onkin jatkuva majoitusvirta. Kannattaakin pohtia tarkkaan, mitä kaikkea ekstraa voit tarjota jokaisena vuodenaikana. Kun olet tämän miettinyt, kannattaa korostaa näitä asioita markkinoinnissa. Voit tarjota talvella esimerkiksi hiihtoladut ja kesällä rantasaunan uintimahdollisuuksineen. Alkusyksy on mainiota aikaa vaeltamiselle ja keväällä moni nauttii luonnosta muuten vaan. Mainostamista ei kannata väheksyä. Nykyisin sosiaalinen media on erinomainen paikka omien palvelujen mainostamiselle ja markkinoinnille. Mikäli markkinointi ja sosiaalinen media on sinulle vierasta, kannattaa kääntyä sosiaalisen median ammattilaisen puoleen. Yleensä panostus markkinointiin maksaa itsensä hyvin nopeasti takaisin. Mainostaa voi myös internetissä matkailusivustoilla, tai vaikka oman blogin kautta. Mahdollisuuksia on lukuisia ja ne kannattaa hyödyntää!

 

Leave a Comment

mts_howto